Ajankohtaiset uutiset

Tekninen hakukoneoptimointi on kuollut

Julkaistu: 26.06.2016

Tässä on nyt hieman raflaava otsikko, koska haluan herättää huomiota asian tärkeydestä.

Kaikki yrittäjät haluavat tärkeimmillä hakusanoilla Googlen hakutuloksien kärkeen. Heidän palkkaamat asiantuntijat usein käyttävät kuitenkin vanhanaikaisia menetelmiä, jotka toimivat vielä 5 vuotta sitten. Nykyään nämä menetelmät eivät riitä saattamaan omat avainsanat hakutuloksien kärkeen.

Google ei kerro minkälaisia algoritmeja he käyttävät – suuri salaisuus. Me asiantuntijat joudumme selvittämään mitkä tekijät vaikuttavat avainsanojen listautumiseen. Myös AFREFS, www.ahrefs.com, joita me käytämme päivittäin, ovat tehneet tutkimuksia tästä asiasta. Nyt he julkaisivat uusimman tutkimuksen, jossa he tutkivat massiiviset 2 miljoonaa hakua oppiakseen paremmin ymmärtämään Googlen algoritmeja.

Tutkimuksien tulokset näyttävät melko kiistatta sen, että perinteiset hakukoneoptimointimallit eivät toimi. Parhaan tuloksen antaa laadukkaat ulkopuoliset linkit ja liikenteen määrä sivustolle.

Kilpailu on kova kärkipaikoista ja meidän mielestä kaikki luonnollisesti tulee olla kunnossa. Parhaat tulokset tulevat, kun ensin työstää sivuston teknisesti kuntoon ja sen jälkeen alkaa inbound-menetelmillä viedä sivustoa hakutuloksien kärkeen.

00-backlink-factors-on-page-factors.png

00-On-Page-SEO-Factors.png

PLANTAARIFASKIITTI-JA-SEN-HOITO-FYSIOTERAPIASSA---Google-haku.jpg

Tässä viimeisessä kuvassa näemme, että vaikka alimmalla sivustolla on tehty täydellinen hakukoneoptimointi ja osuu täydellisesti hakuun, se ei listaudu kärkeen. Miksi? Sivustolla ei ole tarpeeksi ulkopuolisia laadukkaita linkkejä.

 tilaa ilmainen hakukoneoptimointi analyysi

hakukoneoptimointi

Soita meille!

puhelin04567 25250