Ajankohtaiset uutiset

Myyvät kotisivut

Julkaistu: 20.06.2016

Oikein toteutuneet ja näkyvät kotisivut tukevat tehokkaasti liiketoimintaasi ja muuttavat vierailijat asiakkaiksi.

Tukevatko kotisivunne parhaalla mahdollisella tavalla liiketoimintaanne? Ainoastaan yhdellä sivulla kymmenestä on asia huomioitu. Missä mennään pieleen, kun internet on täynnä sivustoja, joilla ei ole vierailijoita ja vähäiset kävijät eivät tule asiakkaiksi. Kotisivut tehdään usein pikaisesti ja mahdollisimman vähällä vaivalla ja kustannuksilla. Jos sivusto ainoastaan kertoo, mitä yrityksenne tekee ja sisältää yhteystiedot, voit olla varma, että yhteydenotot ja hyöty jäävät vähäiseksi. Myyvät ja liiketoimintaasi hyödyttävät kotisivut pitää rakentaa asiakkaillesi eikä Teidän omalle yrityksellenne. Hyvien ja myyvien kotisivujen resepti on tässä:

myyvat-kotisivut.png

Kotisivut ovat internet-markkinoinnin perusta.

Liikenne ja suosio On tärkeä saada kotisivujen näkyvyys ja suosio mahdollisimman hyväksi, tässä käytetään apuna erilaisia sivuston liikennettä kasvattavia toimenpiteitä. kuten seuraavia:

  • hakukoneoptimointi
  • hakusanamainonta (AdWords -mainokset)
  • kiinnostava ja houkutteleva sisältö (Blogit,uutiskirjeet)
  • sosiaalisen media tehokas käyttöönotto (YouTube,FaceBook,Twitter,LinkedIn ym.)

Teho ja konversio

Kotisivuille pitää määritellä tärkein tavoiteltu toiminto, esim. saada vierailija jättämään sähkö- postiosoitteensa tms. Vierailija suostuu jättämään yhteystietonsa ainoastaan jos hänet saadaan kiinnostumaan ja aktivoitumaan. Vierailijoille pitää antaa vastaukset heidän etsimiinsä tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin.

  • hyvä ja konkreettinen etu (tarjous tms.)
  • CTA – komentokehoite (ilmainen kokeilu tms.)
  • Video tai Webinaari tms.

myyvat-kotisivut-kokeile-meita

menestyvät kotisivut

Soita meille!

puhelin04567 25250