Ajankohtaiset uutiset

Miksi toiset kotisivut menestyvät ja näkyvät netissä?

Julkaistu: 21.04.2016

Toiset verkkosivut näkyvät ja menestyvät netissä ja toiset jäävät pimentoon. Verkkosivujen  suosio ja näkyvyys netissä ei ole sattuman kauppaa, myöskään tuurilla ei ole merkitystä mitkä sivut Google ja muut hakukoneet nostavat hakutulosten kärkeen ja kaikkien nähtäväksi.

Sivustojen suosio on ansaittava kovassa kilpailussa muiden sivujen kanssa. Ne sivustot jotka tekevät työtä suosion ja näkyvyyden parissa menestyvät ja korjaavat hedelmät netin alati kasvavilla markkinoilla. Hakukoneoptimointi tuo maksutta asiakkaita kotisivuillesi ja parantaa oleellisesti yrityksesi myyntiä.

Paras mittari sivustojen suosion ja menestymisen mittaamiseen netissä on, miten korkealle verkkosivu sijoittuu hakukoneiden hakutuloksissa. Hakutulosten sijoituksiin vaikuttaa monet asiat. 

hakukoneoptimointi.png

Sivuston linkitykset muille sivuille ovat oleellisen tärkeää, kun halutaan sijoittua hakukoneiden osumalistalla kärkipaikoille.

linkki_logo.jpegTärkeimpiä ovat laadukkaat linkit muilta sivustoilta. Linkkien tulee olla johdonmukaisia ja sivuston aiheeseen liittyviä. On hyödyllisempää, jos sivullesi tuleva linkki tulee laadukkaalta sivulta, koska se parantaa sivusi statusta Googlen silmissä. Linkkistrategiaa suunnitellessa ja rakentaessa on muistettava, että linkitykset ovat luonnollisesti rakennettuja, eikä väkisin hankittuja.

Sosiaalisen median tehokas käyttö ja hyödyntäminen on menestyksen salaisuus.
Jaa kiinnostavaa sisältöä oikeaan aikaan oikeassa kanavassa oikealle kohderyhmälle.

some-painikkeet.png

Tilaa meiltä ilmainen analyysi miten sinun sivusi saadaan menestymään netissä.

tilaa ilmainen hakukoneoptimointi analyysi

 

menestyvät kotisivut

Soita meille!

puhelin04567 25250